Trening, jobb og endorfiner

Mange sier man får endorfiner av å spise sjokolade, men også trening tør jeg påstå utløser dette gledeshormonet i kroppen. 

I går hadde jeg igrunn en veldig fin dag, men var svært spent på å trene før jeg spiste og dra på jobb etter jeg hadde trent. Mest på grunn av at jeg var skeptisk til at energien ville holde dagen igjennom eller at jeg skulle få sykt til spisekløe da jeg så absolutt ikke hadde trengt det til visse tider på døgnet. Uansett, jeg trente bein (... nok et poeng til å virkelig være skeptisk) og det ble igrunn en tung økt. Jeg merker at jeg må jobbe lagere på vektene, men til tross for dette så funker alt utrolig bra. Økta var kjempegod, og jeg hadde trent på ca tom mage - kun et eple før og BCAA og kreatin under økten. Rett etter trening ble det en rask dusj samt spise måltidet jeg må ha rett etter trening. Dessuten hadde jeg god tid på bussen til jobb i dag slik at jeg fikk spist lunsjen min før jeg startet på jobb. Utrolig nok metter måltidene godt om dagen og jeg kjenner jeg ikke er spesielt sulten eller har noe form for cravings, rart hvordan kroppen tilpasser seg altså. 

Under hele jobbdagen i går hadde jeg masse energi, og følte meg igrunn høy på endorfiner. En kjempeflott dag! Merker visstnok når jeg kommer hjem at jeg synker sammen og er virkelig klar for å slappe av. Det ble litt netflixing, funlightgele, gløgg og dagens siste måltid. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dagens morgencardio, 35 minutter på mølla i dag. Jeg er utrolig spent på i dag, for i dag er det en formsjekk av stor betydning på Kaliber og som kvalifiserer i forhold til fettprosent og muskelmasse og som kommer til å bli fulgt opp videre gjennom vinteren og inn mot scenen våren 2013. Jeg kjenner det kribler i magen og håper at jeg får være med  

 

 

2 kommentarer

Tommy

18.12.2012 kl.13:48

Bra form! skal ha cred for det der ;)

Nathalie Dahl Naalsund

18.12.2012 kl.14:14

Tommy: Tusen takk for det :))

Skriv en ny kommentar

Nathalie Dahl Naalsund

Nathalie Dahl Naalsund

21, Trondheim

Jeg er ei jente som er 19 år og har blogg som min interesse. Jeg har valgt å gjøre bloggen til noe som er både mitt eget og deres. Gjennom det at man kan dele sin historie med resten av leserne og samtidig som at jeg gir tips om diverse som trening, sminke og kosthold osv. : - ) Bare ta kontakt på nutaliee.blogg@hotmail.com for flere spørsmål. Livet mitt består av familie, kjærest og venner samtidig som at jeg trener på Kaliber Treningsstudio :- )Velkommen til Nathalies blogg. Jeg er ei jente som brenner for trening og kosthold og her kan du også følge meg mot scenen 2013, da jeg skal stille i Bodyfitness.


Kategorier

Arkiv

hits